זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם שמרים, חלב צרוב, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 89% , וזה מדהים. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה ,לחם מחיטה דבש ללא חלב ליצרן הלחם שלך , ולחם מחיטה מלאה דבש .
הוראות
1
מחממים את החלב בסיר קטן עד שהוא מבעבע, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
2
מערבבים פנימה שמן צמחי, דבש ומלח; מניחים להתקרר עד שהוא פושר. מחממים מראש 3 1/2 או 5 ליטר סיר לבישול איטי ומשמנים קלות את תבנית האפייה המתאימה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצם
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
יוצקים את תערובת החלב הפושרת לקערה גדולה. ממיסים את השמרים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 בצל אדום בינוני, פרוס דק ומופרד לטבעות
42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט נוסף
4
מערבבים פנימה את הקמח לכל מטרה ואת הקמח המלא בכוס אחת בכל פעם. מקציפים היטב עד שהבצק מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
5
מניחים את הבצק בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצם
6
מניחים לעמוד 5 דקות.
7
מניחים את הכלי בתנור איטי, מכסים ומבשלים על חום גבוה במשך 2 עד 3 שעות, או עד שהכיכר נשמעת חלולה כאשר מקישים על התחתית.