קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חיטה דבש IV

לחם חיטה דבש IV
זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם שמרים, חלב צרוב, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 89% , וזה מדהים. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה ,לחם מחיטה דבש ללא חלב ליצרן הלחם שלך , ולחם מחיטה מלאה דבש .

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר קטן עד שהוא מבעבע, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
2
מערבבים פנימה שמן צמחי, דבש ומלח; מניחים להתקרר עד שהוא פושר. מחממים מראש 3 1/2 או 5 ליטר סיר לבישול איטי ומשמנים קלות את תבנית האפייה המתאימה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצםרגל כבש, מעצם
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
יוצקים את תערובת החלב הפושרת לקערה גדולה. ממיסים את השמרים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 בצל אדום בינוני, פרוס דק ומופרד לטבעות1/2 בצל אדום בינוני, פרוס דק ומופרד לטבעות
42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט נוסףאגוז מוסקט נוסף
4
מערבבים פנימה את הקמח לכל מטרה ואת הקמח המלא בכוס אחת בכל פעם. מקציפים היטב עד שהבצק מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
5
מניחים את הבצק בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
ציוד שתשתמש בו
רגל כבש, מעצםרגל כבש, מעצם
6
מניחים לעמוד 5 דקות.
7
מניחים את הכלי בתנור איטי, מכסים ומבשלים על חום גבוה במשך 2 עד 3 שעות, או עד שהכיכר נשמעת חלולה כאשר מקישים על התחתית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
מניחים על רשת לצינון לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
טוויסט ליקריץ מתפרקטוויסט ליקריץ מתפרק