לחמניות קינמון ביסקוויט
לחמניות קינמון ביסקוויט יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 176 אוהדים. אם יש לך מלח, סוכר חום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחמניות קינמון ביסקוויט, לחמניות קינמון ביסקוויט, ו לחמניות ביסקוויט קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°. מנפים קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח לקערת ערבוב גדולה.
חותכים את החמאה לתוך הקמח בקערת הערבוב באמצעות מזלג או חותך מאפה עד שהוא דומה פירורים גסים.
מוסיפים את החלב ומערבבים במזלג עד שהוא יוצר כדור מחוספס.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב וללטף אותו לתוך מלבן מחוספס, על אינץ ' עבה. מקפלים אותו מעל וללטף אותו שוב, בעדינות ככל שאתה יכול. חוזר. עכשיו בעדינות ללטף את הבצק עוד קצת, כך המלבן הוא בערך 10 אינץ 'על ידי 6 אינץ'.
חותכים את הבצק לאורך לרצועות בעובי 1 אינץ', כך שיש לך שישה רצועות ארוכות 10 אינץ'.
מברשת כל רצועה עם חמאה מומסת.
מערבבים סוכר חום וקינמון; מפזרים על גבי רצועות ביסקוויט חמאה.
בעדינות לגלגל את הרצועות לתוך ספירלות רופפות, ולאחר מכן למקם אותם לתוך משומן היטב 8x8 אינץ תבנית אפייה בשתי שורות של שלוש.
מברישים את צמרות הביסקוויטים עם כל חמאה מומסת שנותרה.
אופים עד crisped וזהב על גבי, כ 10 עד 15 דקות.
בעוד הביסקוויטים אופים, להכין את הזיגוג. במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב את כל החומרים הציפוי יחד עד חלקה.
לאחר הביסקוויטים התקררו במשך כחמש דקות, יוצקים את הציפוי ישירות על גבי לחמניות ביסקוויט; הציפוי צריך להיות רך ולהמיס רק מספיק כדי להפיץ באופן שווה.