לחמניות תות ורוזמרין
המתכון תותים לחמניות רוזמרין יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -34 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 285 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 14 מנות . מתכון זה מ Foodnetwork יש 65 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו מלח ים, מים, ריבת תות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו לחמניות בוקר חג המולד {Aka שעועית וניל, אגוז מוסקט, ביסקוויטים ריחניים רוזמרין}, לחמניות תירס רוזמרין, ו לחמניות רוזמרין לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מדף תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם סילפט או נייר קלף. תניח בצד.
בקערה של מעבד מזון, דופק יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, רוזמרין, מלח, חמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מעבירים את התערובת לקערה בינונית. מערבבים בהדרגה את הקרם עד שהתערובת יוצרת בצק. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל עבה 1/2 אינץ', 10 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות בצורת לב 3 אינץ', לחתוך חתיכות בצורת לב של בצק ולשים על תבנית אפייה מוכן. ללוש בעדינות את כל שאריות הבצק ולהתגלגל בעובי 1/2 אינץ'.
חותכים את הבצק ליותר צורות לב ומוסיפים לתבנית האפייה. באמצעות אצבע או כף מדידה קטנה ועגולה, בעדינות לעשות חריץ במרכז כל לב מאפה. כפית 1/2 כפית ריבה לתוך כל הזחה.
אופים במשך 18 עד 20 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
להעביר את הלחמניות המבושלות על מתלה תיל מגניב במשך 30 דקות.
עבור זיגוג: בקערה בינונית, לערבב יחד את מיץ לימון אבקת סוכר עד חלקה. בהדרגה להוסיף את המים עד התערובת היא רזה מספיק כדי להפיץ. באמצעות כפית, לטפטף זיגוג על הלחמניות.
בואו הזיגוג להגדיר במשך כ -30 דקות.
לשרת או לאחסן במיכל פלסטיק אטום במשך 2 ימים.
הערה של קוק: הבצק יכול להתבצע גם ביד על ידי ערבוב יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, רוזמרין, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
תוסיף את החמאה. באמצעות קצות האצבעות או בלנדר מאפה, לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בהדרגה את הקרם עד שהתערובת יוצרת בצק.