ליים אספוניאדו (Esponjado de Limón)
גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, חלבונים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Esponjado de Maracuyan או פסיפלורה, Esponjado De Café (מוס קפה קולומביאני), ו Paletas De Pay De Limón - ליים פאי קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מוסיפים את המים והג ' לטין. על חום בינוני לתת לו לבשל במשך כ 2 דקות או עד הג ' לטין מתמוסס.
מניחים את מיץ הסיד וחלב מרוכז בבלנדר ומערבבים במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הג ' לטין המומס לבלנדר ומערבבים עבור 1 יותר minute.In קערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי לנצח את השמנת הכבדה במשך כ 3 דקות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הסיד.באמצעות מיקסר חשמלי לנצח את החלבונים ביצה וסוכר בקערה נקייה עד נוקשה.
מוסיפים חצי מהחלבונים לתערובת, מתקפלים בעדינות כדי לשלב אותם. אל תעבדי על התערובת.
מוסיפים את שאר הלבנים ומקפלים את תערובות יחד.כפית את התערובת למשקפי הגשה בודדים או קערות ומקררים במשך כ 5 שעות או לילה.
מגישים עם קצפת או קרקרים קצוצים למעלה.