ליים-טרגון עוף בגריל
אם יש לך שמן זית, טרגון, רוטב חריף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . נסו חזה עוף ליים טרגון, עוף טרגון בגריל כתום, ו דיז'ון וטרגון עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שמן זית, מיץ ליים, בצל, טרגון, מלח, ורוטב חם לתוך שקית פלסטיק גדולה, resealable; לנער לערבב.
מוסיפים ירכיים עוף, מעיל עם מרינדה, לסחוט אוויר, להכניס למקרר לפחות 4 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני ואח שמן קל.
הסר עוף מן המרינדה, ולנער עודף. תשליך את שאריות המרינדה. מתבלים במלח ופלפל.
עוף גריל במשך כ -30 דקות, או עד שכבר לא ורוד במרכז. ירכיים עוף לא להתייבש בקלות, אז אל תפחד לבשל אותם קצת יותר אם יש צורך.