לימון ברי שופע
לימון ברי שופע עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם עוגת מזון אנג'ל עגולה, ג' לי לימון טעם פודינג מיידיות, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פאי לימון שופע, לימון שופע ממגזין כל s, ו ברים עבותים לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חלב, תערובת פודינג יבשה וקליפת לימון בקערה בינונית עם מקציף חוט עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות חצי ציפוי מוקצף. מקררים 5 דקות. או עד מעובה.
חותכים עוגה אופקית לשלוש שכבות.
מניחים שכבת עוגה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם 1-1 / 4 כוסות של תערובת פודינג ושכבת עוגה באמצע. מכסים עם תערובת פודינג הנותרים שכבת העוגה העליונה.
כפור בצד העליון של העוגה עם הנותרים קצפת ציפוי; למעלה עם פירות יער. מקררים לפחות 1 שעה. אחסן שאריות במקרר.