קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סלט עוף צלוי

סלט עוף צלוי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה טוב. נסו סלט גינה כמעט מפורסם (חקיין גן זית), סלט עוף בגינה, ו סלט גינה במרינדה / הכנת הגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לתבל את העוף מבפנים ומבחוץ, ואז למלא את החלל עם 1 של לימונים ואת הקורנית. לשבת בדיל קלייה מרווח, רסס עם שמן זית וצלי במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
הסר את הפח מהתנור, ולאחר מכן לפזר את חתיכות ciabatta סביב העוף ו לפרוע מעל הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ג ' בטהnameג ' בטהname
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוסיפים את השום ואת חצאי הלימון הנותרים לפח. צולים הכל יחד במשך 40 דקות יותר עד קרוטונים פרושוטו הם פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
קרוטוניםקרוטונים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
5
הסר מהתנור, להעביר את העוף לצלחת ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את קרוטונים פרושוטו, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
קרוטוניםקרוטונים
7
בעוד העוף מתקרר, לבשל את השעועית הירוקה במחבת של מים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מסננים, להתקרר מתחת למים קרים, ואז עצה לתוך קערה גדולה עם בצל האביב ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
כדי להפוך את הרוטב, למעוך את הלימון הקלוי ושום בדיל הקלייה עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין קילוףסכין קילוף
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
10
הסר את כל העור מן השום, ולאחר מכן מערבבים את שמן הזית ומיץ לימון עם כמה תיבול לגרד את החלק התחתון של הפח כדי לקבל את כל מיצי העוף דביק לתוך ההלבשה שלך. מערבבים בכל מיצי מנוחה מהעוף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
11
כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להפשיט את הבשר מהעצמות. ממש לפני ההגשה, להוסיף את הרוטב, עוף, קרוטונים, פרושוטו וחסה לתערובת שעועית ירוקה בקערה, לזרוק יחד ולפזר על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
קרוטוניםקרוטונים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו