סלט עוף צלוי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה טוב. נסו סלט גינה כמעט מפורסם (חקיין גן זית), סלט עוף בגינה, ו סלט גינה במרינדה / הכנת הגן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לתבל את העוף מבפנים ומבחוץ, ואז למלא את החלל עם 1 של לימונים ואת הקורנית. לשבת בדיל קלייה מרווח, רסס עם שמן זית וצלי במשך 40 דקות.
הסר את הפח מהתנור, ולאחר מכן לפזר את חתיכות ciabatta סביב העוף ו לפרוע מעל הפרושוטו.
מוסיפים את השום ואת חצאי הלימון הנותרים לפח. צולים הכל יחד במשך 40 דקות יותר עד קרוטונים פרושוטו הם פריך.
הסר מהתנור, להעביר את העוף לצלחת ולהשאיר להתקרר.
הסר את קרוטונים פרושוטו, ולהניח בצד.
בעוד העוף מתקרר, לבשל את השעועית הירוקה במחבת של מים רותחים במשך 5 דקות.
מסננים, להתקרר מתחת למים קרים, ואז עצה לתוך קערה גדולה עם בצל האביב ופטרוזיליה.
כדי להפוך את הרוטב, למעוך את הלימון הקלוי ושום בדיל הקלייה עם מחית תפוחי אדמה.
הסר את כל העור מן השום, ולאחר מכן מערבבים את שמן הזית ומיץ לימון עם כמה תיבול לגרד את החלק התחתון של הפח כדי לקבל את כל מיצי העוף דביק לתוך ההלבשה שלך. מערבבים בכל מיצי מנוחה מהעוף ומניחים בצד.
כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להפשיט את הבשר מהעצמות. ממש לפני ההגשה, להוסיף את הרוטב, עוף, קרוטונים, פרושוטו וחסה לתערובת שעועית ירוקה בקערה, לזרוק יחד ולפזר על מגש גדול.