לימון ועוף צלוי מרווה עם אנדיב מקורמל
אם יש לך לימון, עלי מרווה, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו לימון ועוף צלוי מרווה, עוף צלוי עם לימון ומרווה, ו עוף צלוי מרווה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר כל עודף שומן מעוף. פרוסת לימונים דק כנייר. מתחת לעור של העוף במקום 2 פרוסות לימון 2 עלים של מרווה.
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל להבה גבוהה. עוף העונה עם מלח ופלפל ולמקם את העור בצד למטה במחבת עד חום זהוב. תסתובב ותצרוב בצד השני.
מניחים מחבת שלמה על מתלה חוט בתנור ומבשלים 12 עד 15 דקות או עד הסוף.
מוציאים מהתנור ומגישים מעל אנדיב מקורמל.
בסיר גדול להמיס חמאה על אש נמוכה.
מוסיפים את השום והצלצלי ומבשלים עד שקופים על 2 דקות.
מניחים אנדיב בסיר, ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים 20 דקות על אש נמוכה, עד אנדיב הוא רך.