קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

לימון ועוף צלוי מרווה עם אנדיב מקורמל

לימון ועוף צלוי מרווה עם אנדיב מקורמל
אם יש לך לימון, עלי מרווה, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו לימון ועוף צלוי מרווה, עוף צלוי עם לימון ומרווה, ו עוף צלוי מרווה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר כל עודף שומן מעוף. פרוסת לימונים דק כנייר. מתחת לעור של העוף במקום 2 פרוסות לימון 2 עלים של מרווה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
לימוןלימון
מרווהמרווה
3
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל להבה גבוהה. עוף העונה עם מלח ופלפל ולמקם את העור בצד למטה במחבת עד חום זהוב. תסתובב ותצרוב בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים מחבת שלמה על מתלה חוט בתנור ומבשלים 12 עד 15 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
תנורתנור
5
מוציאים מהתנור ומגישים מעל אנדיב מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בסיר גדול להמיס חמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיפים את השום והצלצלי ומבשלים עד שקופים על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
8
מניחים אנדיב בסיר, ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים 20 דקות על אש נמוכה, עד אנדיב הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב