לימון-טימין עוף צלוי
לימון-טימין עוף צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 72 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1043 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון, שום ותימין, עוף ברוטב שום קלוי, לימון ותימין, ו עוף קלוי קל עם לימון, טימין ושום.
הוראות
מניחים 1 חצי לימון בצל חצי לתוך חלל העוף. לסחוט נשאר לימון חצי לתוך חלל העוף.
מערבבים יחד חמאה, שום, וקורנית. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. (לא לגמרי לנתק את העור.) לשפשף חצי תערובת חמאה באופן שווה מתחת לעור.
לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מורחים את החצי הנותר של תערובת החמאה על פני עוף.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה משומן קלות במחבת קלייה רדודה משומנת קלות.
אופים ב 450 במשך 30 דקות.
להפחית את החום ל 400, ואופים במשך 55 עד 60 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך 18
מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
הסר על מגש הגשה, שמירה על טפטוף במחבת. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
הוסף מרק לטפטופים שמורים במחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מלמטה.
לטאטא יחד תערובת טפטוף פאן, יין, וקמח בסיר קטן. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני 5 דקות או עד מעובה.
צ 'יפוטלה עוף קלוי: תחליף 1 פלפל צ' יפוטלה משומר, קצוץ, ו 1/4 כוס רוטב אדובו מפחית עבור 3 שיני שום ו 2 כפיות קצוץ טימין טרי.
מפזרים עוף עם 1 כפית כמון טחון ועם 1 כפית כל מלח ופלפל. המשך לפי ההוראות.