קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

לימון-עוף אורגנו

לימון-עוף אורגנו
לכי לחנות ותקני שום, רגלי עוף, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 38%. נסו אורגנו-עוף בלימון, לימון דביק-עוף אורגנו, ו חזה עוף לימון-אורגנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית מזון גדולה מפלסטיק (או קערה), לשלב מיץ לימון, שמן, אורגנו, שום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לקצץ ולהשליך עודף שומן מרגלי עוף. יש לשטוף עוף ולמקם בשקית (או קערה). חותם ולהפוך את התיק לערבב עוף עם מרינדה (או לערבב בקערה לכסות אטום).
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו לעמוד 10 עד 20 דקות, פונה מדי פעם. אם עושים קדימה, עוף צונן במרינדה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הרם עוף ממרינדה ומניח חתיכות מעט בנפרד על מתלה במחבת ברוילר 10-by 15 אינץ' ; ריזרב מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
מטגנים כ-6 אינץ ' מהחום, הופכים לפי הצורך לחומים באופן שווה, עד שהבשר אינו ורוד יותר בעצמות (חתוך לבדיקה), 25 עד 30 דקות בסך הכל; עד 10 הדקות האחרונות, מטגנים מדי פעם את המרינדה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק