לימון-עוף אורגנו
לכי לחנות ותקני שום, רגלי עוף, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 38%. נסו אורגנו-עוף בלימון, לימון דביק-עוף אורגנו, ו חזה עוף לימון-אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית מזון גדולה מפלסטיק (או קערה), לשלב מיץ לימון, שמן, אורגנו, שום ופלפל.
לקצץ ולהשליך עודף שומן מרגלי עוף. יש לשטוף עוף ולמקם בשקית (או קערה). חותם ולהפוך את התיק לערבב עוף עם מרינדה (או לערבב בקערה לכסות אטום).
בואו לעמוד 10 עד 20 דקות, פונה מדי פעם. אם עושים קדימה, עוף צונן במרינדה עד 1 יום.
הרם עוף ממרינדה ומניח חתיכות מעט בנפרד על מתלה במחבת ברוילר 10-by 15 אינץ' ; ריזרב מרינדה.
מטגנים כ-6 אינץ ' מהחום, הופכים לפי הצורך לחומים באופן שווה, עד שהבשר אינו ורוד יותר בעצמות (חתוך לבדיקה), 25 עד 30 דקות בסך הכל; עד 10 הדקות האחרונות, מטגנים מדי פעם את המרינדה השמורה.