לימון-עשב חזה הודו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו חזה הודו עשב לימון. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 14 . מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חזה הודו, פטרוזיליה, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עשב לימון קלויים, חזה הודו, הרב קלויים, חזה הודו, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול.
הוראות
בבלנדר שלבו את מיץ הלימון, השמן, רוטב הסויה, הפטרוזיליה, הבצל, השום, החרדל והתבלינים; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה.
יוצקים 1 כוס מרינדה לתוך 2-גל. ניתן לאטימה חוזרת פלסטיק תיק; להוסיף טורקיה. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עד 24 שעות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה לצלייה.
מרפדים את תחתית תבנית צלייה רדודה גדולה בנייר כסף.
מסננים וזורקים מרינדה; מניחים הודו על מתלה בתבנית מוכנה.
אופים, חשופים, ב 325 ל 2 ל 2-1 / 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 170 ליטר, צולה כל 30 דקות עם מרינדה שמורות. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.) מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.