קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות24
מגזין

לימון-עשב חזה הודו

לימון-עשב חזה הודו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו חזה הודו עשב לימון. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 14 . מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חזה הודו, פטרוזיליה, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עשב לימון קלויים, חזה הודו, הרב קלויים, חזה הודו, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול.

הוראות

1
בבלנדר שלבו את מיץ הלימון, השמן, רוטב הסויה, הפטרוזיליה, הבצל, השום, החרדל והתבלינים; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים 1 כוס מרינדה לתוך 2-גל. ניתן לאטימה חוזרת פלסטיק תיק; להוסיף טורקיה. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עד 24 שעות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מרפדים את תחתית תבנית צלייה רדודה גדולה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מסננים וזורקים מרינדה; מניחים הודו על מתלה בתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
אופים, חשופים, ב 325 ל 2 ל 2-1 / 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 170 ליטר, צולה כל 30 דקות עם מרינדה שמורות. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.) מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®