קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

לימון פיקטה דג לבן

לימון פיקטה דג לבן
גשו לסופר וקנו מלח, שום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . מתכונים דומים: דג לבן פשוט עם לימון ועשבי תיבול, קונכיות ממולאות עם דג לבן מעושן ברוטב בשמל לימון, ו דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים מגש לתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מערבבים קמח, פלפל לימון, ומלח בקערה רדודה ולחץ בחוזקה פילה פורל לתוך הקמח המנוסה כדי מעיל שני הצדדים; לנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פילה פורלפילה פורל
פלפל לימוןפלפל לימון
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני ומטגנים את הדגים בשמן החם עד חום זהוב, כ -2 דקות לכל צד. לשמור על פילה חם על מגש מחומם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים את כל אבל סרט דק של שמן במחבת על חום בינוני; לבשל ומערבבים שום עד ריחני, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים יין לבן למחבת וממיסים חתיכות חום של מזון ביין. מערבבים לימון גרידת יין ומביאים לרתיחה; לבשל עד הרוטב מפחית כ 2/3 כוס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מערבבים במיץ לימון וצלפים ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
להקציף חמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
להניח פילה פורל ברוטב ולהפוך מעיל; לשרת על מגש מחומם ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.