קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

לינגוויני ופרושוטו פריטטות

לינגוויני ופרושוטו פריטטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני ו פרושוטו Frittatas. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 555 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, פטרוזיליה שטוחה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פרושוטו מיני & אספרגוס frittatas, פרושוטו ומיני תרד פריטטות, ו לינגוויני עם ארטישוק מקורמל ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים את הפסטה במסננת. בעוד הפסטה עדיין במסננת, להשתמש sheers מטבח לחתוך את לינגוויני לחתיכות קטנות יותר. הפסטה צריכה למדוד כ -3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. משמנים את מאפין הפח.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בבלנדר לשלב את הביצים, חלב, שמנת, גבינת מסקרפונה. להתמזג עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הפסטה לחתוך, פרושוטו, גבינת מוצרלה, גבינת אסיאגו, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט. מערבבים עד המרכיבים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
פרושוטופרושוטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
באמצעות מידה 1/3 כוס, למלא כל אחד מאפינס פחיות עד שני הפסטה והנוזל נמצאים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
10
אופים עד המשרד מבושל דרך, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
תן מגניב במשך 3 דקות לפני הסרת מן הפח. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.