לחם בננה חמאה עם אגוזי פקאן קלויים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 444 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בננה וופלים עם פקאנים קלויים, לחם שיפון עם חמוציות מיובשות ופקאנים קלויים (מכונת לחם), ו עוגות בננה עם מילוי בורבון באטרסקוטש וזיגוג מרשמלו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים 9×5 מחבת כיכר מתכת ואבק עם קמח. אם יש לך כמה, בשורה התחתונה עם קלף. הלחם הזה קצת דביק.
מערבבים יחד את הקמח, סודה, קינמון ומלח ולהגדיר aside.In קערה של מיקסר לעמוד, לנצח את הסוכר, חמאה וביצה. הכה בבננות, ואחריו וניל והחלב. מערבבים בכל אבל 2 כפות של פקאן ואת פירורי החמאה.
מפזרים את הפקאן על גבי לחם הבננה ואופים במשך 1 שעה. לאחר 45 דקות, להניח גיליון של רדיד על הלחם כדי למנוע השחמה יתר.
תן ללחם להתקרר במחבת על מדף במשך כ -15 דקות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת.