לינגוויני עם ברוקולי ופלפלים אדומים
גשו לסופר וקנו ברוקולי, פסטה לינגוויני, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, בוטנים רטובים לינגוויני וברוקולי, ו Lisa ' S Salmon Ricotta Broccoli Linguini (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
אדים ברוקולי עם 2 כפות מים במיקרוגל במשך 6-7 דקות.
במחבת 10 אינץ', מחממים שמן זית וחמאה על אש נמוכה. מערבבים שום (פחות או יותר כדי להתאים את הטעם שלך) ופרוסות פלפל אדום; לטגן בעדינות.
מסננים ברוקולי ומוסיפים למחבת.
מפזרים קלות עם מלח שום ברוקולי מטגן ופלפלים עד רך.
לזרוק תערובת ירקות עם פסטה חמה.