הוויסקי Sour של EVR
גשו לסופר וקנו תערובת אגבה, נקטר אגבה, לקשט: טוויסט כתום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. נסו ויסקי מתובל חמוץ – תערובת תוצרת בית חמוץ, ויסקי חם חמוץ, ו ויסקי חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ ליים וצוף אגבה עד מומס.
מוסיפים ויסקי אירי וויסקי לכוס ערבוב מלאה בקרח.
להוסיף Pimm של, תערובת חמוץ אגבה, Angostura. לנער עד מקורר היטב, כ -15 שניות. מסננים לתוך כוס קופה, מקשטים עם טוויסט כתום, ומגישים.