לינגוויני עם כרובית, צנוברים ודומדמניות
לינגוויני עם כרובית, צנוברים ודומדמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, כרובית, צנוברים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עם דומדמניות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו סלט כרובית קארי עם דומדמניות וצנוברים, קוסקוס עם צנוברים ודומדמניות, ו כרוב עם דומדמניות וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט צנוברים עד חום זהוב, כ 8 דקות.
שים את הכרובית במחבת גדולה.
מוסיפים את דומדמניות, מים, ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום מתון ומבשלים, מכוסה, עד הכרובית הוא כמעט רך, על 3 דקות.
שים את החמאה במחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד החמאה הוא חום זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים את תערובת הכרובית, את השמן, שום, פתיתי פלפל אדום, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות. שמור 3/4 כוס מי הפסטה.
מסננים את הלינגווינים וזורקים עם 1/2 כוס של מי הפסטה השמורים, תערובת הכרובית, צנוברים, פרמזן ופטרוזיליה. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים עוד ממי הפסטה השמורים.
המלצת יין: אגוזים ופירות, יחד עם הטעם האסרטיבי של הכרובית, הם הטובים ביותר עם יין לבן חומצי. בקבוק של ארנייס או ורנאצ ' ה מאיטליה, או לחלופין יין מבעבע במחיר סביר מקליפורניה, יהיה בחירה טובה.