קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות91
מגזין

ממולאים מטוגן עגל השד

ממולאים מטוגן עגל השד
חזה עגל ממולא ממולא עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.59 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו חזה עגל מטוגן עם מלית תפוחי אדמה ובצל, חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות, ו חזה מבושל של עגל עם בצל ועשבי תיבול: פטו די ויטלו קון ציפולין ומנטוצ'יה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מצפים מחבת מטגן גדולה עם צד ישר בשמן זית. לרסק 2 של שיני שום שלם עם העקב של היד שלך לזרוק אותם לתוך המחבת עם קמצוץ של פלפל אדום כתוש. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה. כשהשום חום זהוב וארומטי מאוד, הוציאו אותו מהתבנית וזרקו אותו, הוא הגשים את גורלו השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את התרד לתבנית, מערבבים לציפוי השמן ומתבלים במלח. מכסים את התבנית ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים את המכסה מהמחבת ומערבבים את התרד, זה צריך להיות נבול. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
העבירו את התרד למסננת רשת כדי לאפשר לעודפי מים להתנקז החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מחזירים את התבנית למבער ומצפים את התבנית בשמן זית ומוסיפים פנימה עוד 2 שיני שום שניפצו בעקב היד. חזור על תהליך בישול השום עד להזהבה והשלכה. זורקים פנימה קורט פלפל אדום כתוש והפטריות הפרוסות. מתבלים את הפטריות במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבולים, מוסיפים עוד מעט שמן אם הם מעט יבשים. טועמים את הפטריות ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
8
סוחטים עודפי נוזלים מהתרד הנבול וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
9
מוסיפים לפטריות, זורקים פנימה את הפרמיגיאנו ומערבבים לאיחוד. טועמים כדי לוודא שהוא טעים. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
הניחו את הבשר החוצה בעדינות פאונד כדי לשטח.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
מפזרים בנדיבות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
הניחו את פרוסות הפרושוטו באמצע העגל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
13
הניחו בול עץ של תערובת התרד והפטריות באמצע הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
14
מגלגלים את העגל סביב הפרושוטו וקושרים את העגל בחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
15
מצפים תנור הולנדי בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
16
מוסיפים את גליל העגל ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
17
מוציאים את העגל מהתבנית ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
18
תעלו עודפי שומן והוסיפו כמה טיפות שמן חדש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
19
מוסיפים את הבצלים לתבנית, מערבבים לציפוי בשמן ומתבלים במלח. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים את הבצל, מכוסה, למשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
לחשוף את הבצל, הם צריכים להיות רכים מאוד נבול.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
21
מוסיפים את השום הקצוץ והרוזמרין ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
22
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
23
מחזירים את העגל לתבנית ומוסיפים ציר עוף עד שהוא מגיע בערך באמצע דפנות העגל. זורקים פנימה את עלי הדפנה וצרור הטימין. מכסים ומניחים בתנור ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
24
מוציאים את העגל מהתנור, הופכים ומוסיפים ציר נוסף אם הנוזל הצטמצם. טועמים את נוזל הצריבה אם רמת הנוזל פחתה משמעותית. מבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
25
מוציאים את המכסה מהתנור ההולנדי ומבשלים עוד 45 דקות כדי לאפשר לנוזל לצמצם.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
26
מוציאים את העגל מהתנור, מוציאים מהתבנית, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
27
מניחים את התנור ההולנדי על מבער על אש בינונית כדי להפחית את נוזל הלחימה אם הוא מרק מדי. טועמים את הנוזל כדי לוודא שהתיבול נכון.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
28
פורסים את העגל למדליונים ומגישים עם נוזל הקלייה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
29
יין זיווג הצעה: גבי
מרכיבים שתצטרך
GaviGavi
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)