לינגוויני עם נקניק ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם נקניק ופטריות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח כשר, עגבניות שזיפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פטריות צדפות מוקפצות עם לינגוויני, לינגוויני מחיטה מלאה עם פטריות ואספרגוס, ו פריטטה עם פטריות, לינגוויני ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים כמו התווית מכוונת. שמור 1 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, 3 דקות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף את הבצל, סלרי ופטריות ומבשלים, ערבוב, עד במכרז, 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. להפחית את החום בינוני גבוה; להוסיף את העגבניות ויין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מעובה מעט, על 4 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ומפחיתים את החום לנמוך.
מוסיפים את הפסטה למחבת ומבשלים, זורקים, עד שהוא סופג חלק מהרוטב, 2 עד 3 דקות. (
הוסף חלק ממי בישול פסטה שמורות כדי לשחרר, במידת הצורך.) מתבלים במלח ופלפל.