לינגוויני עם צדפה לבנה ורוטב ברוקולי
לינגוויני עם צדפה לבנה ורוטב ברוקולי הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, פלפל, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני ברוטב צדפות לבנות, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.
הוראות
להביא 3/4 כוס מים לרתיחה בסיר גדול.
להוסיף צדפות; לכסות ולבשל 4 דקות או עד פגזים לפתוח.
הסר צדפות מחבת; מילואים 1 כוס בישול נוזלי. השליכו פגזים שלא נפתחו. צדפות מגניבות.
הסר בשר מקליפות; קוצצים. להשליך פגזים.
להביא 6 ליטרים מים 2 כפיות מלח לרתיחה בעציץ.
מוסיפים ברוקולי, ומבשלים 2 דקות או עד הברוקולי הוא ירוק בהיר.
הסר ברוקולי עם כף מחוררת (לא לנקז מים מן stockpot).
מניחים ברוקולי במסננת, ולשטוף עם מים קרים.
מסננים ברוקולי; קוצצים גס.
להחזיר מים לרתיחה ב stockpot. מערבבים פסטה; לכסות חלקית, ולחזור לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 6 דקות או עד הפסטה היא אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
בעוד פסטה מבשלת, חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה או עד ריחני ומתחיל להפוך זהב, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים ברוקולי ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד הברוקולי רוחש. מערבבים צדפות שמור 1 כוס בישול נוזלי; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד ברוקולי הוא רך.
מוסיפים פסטה למחבת, מערבבים היטב את המעיל. מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח ופטרוזיליה קצוצה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מניחים על תערובת 1 כוס פסטה בכל 6 קערות; טפטוף כל מנה עם 1/2 כפית שמן.