קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

לינגוויני עם צדפה לבנה ורוטב ברוקולי

לינגוויני עם צדפה לבנה ורוטב ברוקולי
לינגוויני עם צדפה לבנה ורוטב ברוקולי הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, פלפל, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני ברוטב צדפות לבנות, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן.

הוראות

1
להביא 3/4 כוס מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להוסיף צדפות; לכסות ולבשל 4 דקות או עד פגזים לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3
הסר צדפות מחבת; מילואים 1 כוס בישול נוזלי. השליכו פגזים שלא נפתחו. צדפות מגניבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
הסר בשר מקליפות; קוצצים. להשליך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
להביא 6 ליטרים מים 2 כפיות מלח לרתיחה בעציץ.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים ברוקולי, ומבשלים 2 דקות או עד הברוקולי הוא ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
7
הסר ברוקולי עם כף מחוררת (לא לנקז מים מן stockpot).
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מניחים ברוקולי במסננת, ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מסננים ברוקולי; קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
10
להחזיר מים לרתיחה ב stockpot. מערבבים פסטה; לכסות חלקית, ולחזור לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 6 דקות או עד הפסטה היא אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
בעוד פסטה מבשלת, חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
12
להוסיף שום; לבשל 1 דקה או עד ריחני ומתחיל להפוך זהב, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
13
מוסיפים ברוקולי ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד הברוקולי רוחש. מערבבים צדפות שמור 1 כוס בישול נוזלי; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד ברוקולי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
14
מוסיפים פסטה למחבת, מערבבים היטב את המעיל. מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח ופטרוזיליה קצוצה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
15
מניחים על תערובת 1 כוס פסטה בכל 6 קערות; טפטוף כל מנה עם 1/2 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
16
מגישים באופן מיידי.