קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ליקר הביצים הטוב ביותר

ליקר הביצים הטוב ביותר
ליקר הביצים הטוב ביותר הוא צמחוני משקאות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 918 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם בורבון, אגוז מוסקט, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. מתכונים דומים: אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מניחים את החלבונים השמורים במיכל נקי מאוד אטום להקפיא עד ליקר הביצים מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
2
מערבבים את החלמונים והסוכר בקערה גדולה ומקציפים עד מעורבב היטב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב.
4
להעביר את התערובת לצנצנת זכוכית 1 גלון ולאטום בחוזקה את המכסה. (לחלופין, אתה יכול בקבוק זה.)
5
מניחים במקרר לפחות 1 שבוע ועד 3 weeks.To הגשה: בלילה שלפני ההגשה, מניחים את החלבונים הקפואים במקרר להפשרה.כאשר מוכן לשרת, תן את החלבונים ביצה לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
מניחים את החלבונים ביצה בקערה נקייה מאוד של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
הסר לקערת אגרוף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים את הקרם בקערת המיקסר לעמוד (אין צורך לשטוף את הקערה) ולטאטא במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
הסר לקערת האגרוף.מערבבים את בסיס ליקר הביצים עם מרית גומי כדי לשלב מחדש, ולאחר מכן להוסיף אותו לקערת האגרוף. בעדינות לטאטא את ליקר הביצים יחד עד רק בשילוב ולא כיסים גדולים של לבנים או שמנת להישאר (לא overwhisk או תוכל להסיט את ליקר הביצים).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מגישים בכוסות אגרוף על קרח, אם תרצה, ומעוטר אגוז מוסקט מגורד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אגרוףאגרוף
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט