ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 671 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לכי לחנות וקחי מלח כשר, גבינת פרמזן, פרובולון מעדנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 329 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו גבינת מוצרלה עגבנייה עם גבינת פרמזן (ללא גלוטן + דגנים חינם), ללא גלוטן יום שלישי: קל פיצה קרום, ו ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח אורז לבן, גבינה, עמילן טפיוקה, קמח אורז מתוק, רוזמרין, ומלח. דופק לשלב.
תוסיף חמאה. דופק עד שלא יישארו חלקים גדולים.
מוסיפים מים, מריצים מעבד מזון עד לקבלת הבצק.
לרסס קלות מחבת טארט 10 אינץ'. לצבוט את חתיכות כף אחת של בצק ומניחים לתחתית מחבת טארט. כאשר כל הבצק נמצא במחבת, לחץ על הבצק למטה כדי לכסות את התחתית ואת הצדדים של המחבת. מחבת כיסוי קל עם ניילון לעטוף להקפיא טארט במשך 30 דקות.
בעוד טארט הוא מצמרר, להתחיל את המילוי: להמיס חמאה במחבת כבדה על חום בינוני גבוה ולהוסיף בצל. מערבבים בצל לעתים קרובות. כאשר בצל מתחיל חום, להפחית את החום לנמוך. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בצל רך וחום מאוד, על 30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
הסר טארט מהמקפיא ולמשוך את ניילון נצמד.
אופים טארט עד חום זהוב קלות, כ -20 דקות.
הסר טארט מהתנור ומניח על מתלה חוט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות פרנהייט.
מניחים גבינה באופן שווה בתחתית של טארט. (אם חלב חינם, מברשת קלות עם שמן זית.) בצל מבושל בכפית באופן שווה על גבי גבינה העליון עם עגבניות.
טפטוף קל עם שמן זית ומפזרים מעט מלח כשר.
אופים עד עגבניות לרכך, על 18 דקות.
מניחים טארט על מתלה חוט להתקרר במשך כחמש דקות לפני חיתוך. קוצצים בזיליקום ומפזרים על טארט.
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים.