זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ללא גלוטן יום שלישי: עוגות מיני קפה, עוגות משפך יריד מחוז - אתה יכול לעשות עוגות משפך בדיוק כמו שאתה קונה את, ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים חלב, ביצים ותמצית וניל. אפשר לעמוד במשך עשר דקות. (להתחיל חימום שמן בעוד הבלילה נשענת.)
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בסיר עמוק או בסיר כבד ועמוק עם ארבעה צדדים, שמן חום עד 375°f i.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
יוצקים הבלילה לתוך או משפך, שקית מאפה מצויד עם טיפ # 4 או בקבוק לסחוט פלסטיק עם פתיחה גדולה. אל תמלא יותר מדי. מכסים פתיחת משפך ומניחים מעל טיגון עמוק. אפשר לבלילה לזרום לתוך הטיגון. החל במרכז השמן, לסובב את הבלילה לעשות דיסק ארבעה אינץ'. מטגנים דיסק במשך כשתי דקות. בזהירות להפוך ומטגנים עד חום זהוב.