ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שקדים מרקונה מלוחות
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות לגזור, ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות סוכר, ו ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, להקציף יחד קמח אורז לבן, עמילן תירס, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. תניח בצד.
מניחים שוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל במשך 20 שניות.
הסר קערה ממיקרוגל ומערבבים. חזור עד שוקולד נמס. או לשים שוקולד לתוך גבי דוד כפול כי מוגדר מעל מים חמים אבל לא רותחים. מערבבים שוקולד לעתים קרובות עד מומס. בקערה קטנה נפרדת, להמס חמאה. (חמאה ושוקולד נמסים בטמפרטורות שונות. על ידי המסת אותם בנפרד, אני מובטח החמאה לא לפלוט בכל רחבי המיקרוגל בעוד מסיים השוקולד נמס.)
בקערה גדולה, מערבבים יחד שוקולד נמס וחמאה מומסת.
מוסיפים סוכר מגורען. מערבבים לשלב עד שוקולד וחמאה משולבים היטב.
להוסיף ביצים. מערבבים תערובת עד חלקה.
הוסף מרכיבים יבשים whisked. מערבבים עד צורות הבלילה עבות. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על הבצק. צ ' יל במשך ארבע שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350° F. גיליון אפייה עם נייר קלף. לגרוף בצק, על כף אחת כל אחד, להתגלגל לתוך כדורים.
מניחים בצק על תבנית אפייה מוכנה. לחץ על שקד מרקונה אחד למרכז הבצק. (למטה שטוח בצד).
מפזרים קלות עם מלח כשר. עוגיות נפרשות במהלך האפייה. הקפד שטח עוגיות על שלושה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה. צונן נשאר בצק בין קבוצות.
אופים עד עוגיות יש מראה יבש, crackled, על 11-13 דקות. מגניב על פאן במשך שתי דקות.
העברת עוגיות מתלה חוט מגניב.