קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

לסכל עטוף צלעות תינוק אחורי

לסכל עטוף צלעות תינוק אחורי
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך צלעות גב לתינוק, רוטב ברביקיו, שום מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, צלעות בייבי-Back הטוב ביותר, ו צלעות בייבי גב.

הוראות

1
הכן את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני (350 עד 232°).
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
בקערה קטנה לערבב את החומרים לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הסר את הממברנה מהחלק האחורי של כל מדף של צלעות (ראה תמונה מימין למטה).
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
חותכים כל מדף לרוחב באמצע כדי ליצור שני מדפים קטנים יותר.
5
עונה כל חצי מדף באופן שווה עם לשפשף. באמצעות שמונה גיליונות 18 על 24 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה, לעטוף כפול כל מדף חצי בחבילה שלה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
צחצח את סורגי הבישול.
7
מניחים את הצלעות על הגריל על חום בינוני ישיר ומבשלים 1 שעה, עם המכסה סגור, מדי פעם מפנה את המנות מעל אפילו לבישול,וודא שלא לנקב את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
הסר את החבילות מן הגריל ולתת לנוח במשך כ 10 דקות. בזהירות לפתוח את חבילות נייר, להסיר את הצלעות, ולהשליך את השומן שניתנו לסכל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
מסננים ומוסיפים את שבבי העץ ישירות על גחלים בוערות או לקופסת המעשנים של גריל גז, בעקבות הוראות היצרנים. כאשר העץ מתחיל לעשן, להחזיר את הצלעות לגריל, צד העצם למטה. גריל מעל חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם רוחשים וחרוך קלות, 10 עד 12 דקות, מפנה ושופכים פעם או פעמיים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
10
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
11
חותכים לצלעות בודדות ומגישים חמים עם כל רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)