לפת Gratin
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא קאיין מעוגל, פרמזן-רג'יאנו, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. , שהוא מוצק. נסו לפת Gratin, לפת Gratin, ו לפת Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
להמס חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' אטום, ואז מגניב.
פרוסת לפת דק נייר עם מבצעה, ולאחר מכן לארגן שליש פרוסות, חופפים בחוזקה, במחבת, שמירה על פרוסות שנותרו מכוסות במגבות נייר לחות.
מפזרים כשליש קורנית, מלוח, מלח כשר, קאיין. הפוך 2 שכבות יותר.
לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני עד התחתון הוא השחמה, על 10 דקות.
מוסיפים שמנת ומבשלים, מכוסים, עד שהמרכז רך, 20 עד 25 דקות.
מפזרים באופן שווה עם גבינה, ואז אופים, חשוף, עד הזהב מבעבע, 10 עד 15 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.