אם יש לך כתום, ג'לטין נוקס, ג' ינג'ר אייל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: לשתות את הספר: יריות ג'לי מיושנות, לשתות את הספר: יריות ג'לי הוואי כחול, ו לשתות את הספר: ארני פאלמר יריות ג'לי.
הוראות
1
שלב את כל החומרים בסיר בינוני. בלבל את טריזי הלימון. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומאמץ מיד. אפשר לסירופ להתקרר לטמפרטורת החדר.קיצור דרך: תערובת של 50-50 של תרכיז לימונדה קפואה ומים יכולים להיות מוחלפים לסירופ לימון. הקפד להתאמץ כדי להסיר כל עיסת לימון!
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה חלקית
קליפות מלימון
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מערבבים פירות יחד את התותים, כתום, מנטה, מלפפון קצוץ בתוך שייקר קוקטייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
1-1/2 אונקיות. ג'ין
מלח דק, לשולי הכוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
להוסיף Pimm של וקוביות הקרח ולנער במרץ. מסננת נוזל באמצעות מסננת רשת בסדר ולהניח בצד (אתה צריך כ 2/3 כוס של נוזל).
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מערבבים ג ' ינג 'ר אייל וסירופ לימון בסיר בינוני ומפזרים ג' לטין. אפשר ג ' לטין להשרות במשך דקה או שתיים.
חום על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן, עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
7
הסר מהחום ולהוסיף את הנוזל של Pimm שמורות, ערבוב היטב כדי להתמזג.
8
יוצקים למחבת וצינה עד סט מלא, כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי לשרת, לחתוך לתוך מלבנים. לקישוט, לקלף" סרטים " של מלפפון באמצעות מקלף ירקות. הסרטים צריכים להיות באורך 6 אינץ ' לטיפול קל. לקבץ את הפרי רסיס מנטה לפי הצורך, ולקשור כל צרור עם סרט מלפפון. לקצץ את הסרט מסתיים באורך הרצוי.