קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

לשתות את הספר: מס 'Pimm 1 כוס ג' לי יריות

לשתות את הספר: מס 'Pimm 1 כוס ג' לי יריות
אם יש לך כתום, ג'לטין נוקס, ג' ינג'ר אייל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: לשתות את הספר: יריות ג'לי מיושנות, לשתות את הספר: יריות ג'לי הוואי כחול, ו לשתות את הספר: ארני פאלמר יריות ג'לי.

הוראות

1
שלב את כל החומרים בסיר בינוני. בלבל את טריזי הלימון. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומאמץ מיד. אפשר לסירופ להתקרר לטמפרטורת החדר.קיצור דרך: תערובת של 50-50 של תרכיז לימונדה קפואה ומים יכולים להיות מוחלפים לסירופ לימון. הקפד להתאמץ כדי להסיר כל עיסת לימון!
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה חלקיתרכז לימונדה חלקית
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מערבבים פירות יחד את התותים, כתום, מנטה, מלפפון קצוץ בתוך שייקר קוקטייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
להוסיף Pimm של וקוביות הקרח ולנער במרץ. מסננת נוזל באמצעות מסננת רשת בסדר ולהניח בצד (אתה צריך כ 2/3 כוס של נוזל).
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מערבבים ג ' ינג 'ר אייל וסירופ לימון בסיר בינוני ומפזרים ג' לטין. אפשר ג ' לטין להשרות במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
פחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשרפחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשר
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
חום על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן, עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
7
הסר מהחום ולהוסיף את הנוזל של Pimm שמורות, ערבוב היטב כדי להתמזג.
8
יוצקים למחבת וצינה עד סט מלא, כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי לשרת, לחתוך לתוך מלבנים. לקישוט, לקלף" סרטים " של מלפפון באמצעות מקלף ירקות. הסרטים צריכים להיות באורך 6 אינץ ' לטיפול קל. לקבץ את הפרי רסיס מנטה לפי הצורך, ולקשור כל צרור עם סרט מלפפון. לקצץ את הסרט מסתיים באורך הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
10
מניחים צרור פירות על כל זריקת ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
זריקת ג ' ליזריקת ג ' לי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)