קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

מאהי מאהי עוטפת חסה

מאהי מאהי עוטפת חסה
אם יש לכם עלי חסה, מהי מהי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאהי מאהי עוטפת חסה, קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים.

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מערבבים את המנגו, עגבניות, חלפיניו, כוסברה ומיץ ליים בקערת ערבוב בינונית ומתבלים במלח ופלפל. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומברישים בשמן זית. גריל במשך כ 3 עד 4 דקות לכל צד, עד רק אטום במרכז. להפריש להתקרר
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
כאשר מעט קריר, קוצצים לחתיכות גדולות.
4
מוסיפים לסלסה השמורה ומקפלים בזהירות כדי לא לשבור את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מוסיפים תערובת לאמצע עלי החסה ומתגלגלים.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.