מאהי מאהי עם פפאיה
ניתן להכין את המתכון מאהי מאהי עם פפאיה תוך כ-40 דקות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 306 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 3. מתכון זה מכלמתכונים דורש בצל, חמאה, פילה מאהי מאהי, שום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטריאן דיאטה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה מאהי מאהי בגריל של בק במרינדת ג'ינג'ר סויה, בזיליקום כתום מאהי מאהי בגריל עם מתכון ירקות מוקפצים, ו מאהי מאהי טאקו דגים עם סלט צ'יפוטלה ורוטב אננס קלוי.
הוראות
חממו את הפטם של התנור והגדרו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -2 דקות.
מוסיפים את הפלפל האדום, הפפאיה ופלפל הבנרו. ממשיכים לבשל עוד כמה דקות עד שהפלפל מתחיל להתרכך. מערבבים יחד את עמילן התירס, המים ו -2 כפות מיץ ליים. מערבבים לרוטב הפפאיה עד להסמכה, תוך ערבוב מתמיד. שמור על הרוטב חם על אש נמוכה מאוד.
מערבבים 1 כף מיץ ליים יחד עם החמאה המומסת, ומברישים על פילה המאהי מאהי.
מבשלים מתחת לצלייה שחוממת מראש למשך 4 דקות, ואז הופכים את הדג וממשיכים לבשל עוד 4 דקות.
מפזרים את השקדים מעל הדג ומחזירים לצלייה עד שהשקדים פריכים והדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, כ -2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים עם רוטב הפפאיה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי עבור מאהי מאהי. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אחוזת הפרחים סי וויו רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 67 דולר לבקבוק.
![פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר]()
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.