מאכלי ים, שומר וסלט ליים מ 'אוטולנג' י
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? פירות ים, שומר וסלט ליים מ ' Ottolenghi יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סרטנים, כוסברה, סומאק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט פירות ים עם שומר ושעועית ירוקה, סלק, שומר וסלט ארוגולה עם רוטב צ'ילי ליים, ו תבשיל פירות ים עם שומר ותימין.
הוראות
לקצץ את הבסיסים ואת צמרות של נורות שומר, ואז לחתוך לרוחב כמו דק ככל שאתה יכול. מנדולינה תהיה שימושית כאן. בקערה גדולה, מערבבים את השומר ואת הבצל האדום עם גרידת לימון ומיץ, שום, שמיר, פטרוזיליה, צ ' ילה, 2 כפות שמן זית, ו 1/2 כפית מלח. תניח בצד.
כדי להכין את הסרטנים, לקלף את הקליפות מהגופות, שמירה על קטע הזנב על.
חותכים חתך רדוד לאורך החלק האחורי של כל חסילון ולהשתמש בקצה של סכין קטנה כדי להסיר את הווריד הכהה.
מניחים מחבת ברזל יצוק כבד, רצוי מחבת גריל חרוש, על חום גבוה ולהשאיר במשך כמה דקות עד צנרת חם. בינתיים, לערבב את הסרטנים ודיונון עם הנותרים 2 כפות שמן קמצוץ של מלח. גריל אותם בקבוצות קטנות, הופכים אותם לאחר 1 דקה וממשיכים עד שזה עתה נעשה (על 1 דקה יותר עבור דיונון ו 2 עד 3 עבור סרטנים).
מעבירים ללוח חיתוך וחותכים את הדיונון לטבעות עבות. אתה יכול להשאיר את הסרטנים שלמים או לחתוך אותם לשניים.
מוסיפים את מאכלי הים לקערת הסלט וזורקים יחד. אתה יכול להגיש את הסלט מיד או להשאיר אותו במקרר עד 1 יום. כדי לשרת, מערבבים את סומאק וכוסברה, ואז לטעום ולהתאים את התיבול. כאשר זרעי רימון זמינים, הם עושים קישוט יפה.