מאכלי פשטידת עוף
מאכלי פשטידת עוף עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, מלח כשר ופלפל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני. מבשלים את הבצל, גזר, סלרי עם מלח ופלפל, לפי הטעם, עד הגזר להתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים דקה נוספת, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים את טעם הגלם, על 1 דקה יותר. להגביר את החום בינוני גבוה deglaze המחבת עם היין.
להקציף במלאי חרדל דיז ' ון.
מוסיפים את האפונה והעוף ומבשלים על רתיחה נמוכה מאוד עד שהרוטב מתעבה לרוטב, 5 עד 10 דקות.
על משטח מקומח קלות, לפתוח את הבצק מאפה לחתוך 4 ריבועים אפילו (לחתוך פעם אופקית ופעם אנכית). מרדדים בעדינות כל ריבוע, הגדלת הגודל של הכיכר על ידי כ 20 אחוזים.
מניחים את הריבועים על תבנית אפייה ומכניסים את תערובת העוף במרכז. מקפלים את הריבועים באלכסון כדי ליצור משולשים. צבטו את הקצוות יחד כדי ליצור איבודים (השתמשו בקצת מים במידת הצורך כדי להיקשר). לחץ על הקצוות עם מזלג כדי ליצור גבול דקורטיבי.
לטאטא את הביצה עם התזה של מים להבריש את turnovers עם שטיפת הביצים.
חותכים חריץ קטן בחלק העליון כדי לאפשר את האדים לברוח במהלך האפייה.
אופים את turnovers עד חום זהוב, על 30 דקות.
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה כמו הקרביים יהיה חם מאוד.