פאי קרקר חמאת תות
פאי קרקר חמאת תות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 262 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 2 אוהדים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם תותים, תמצית ונילן, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: תות גרהם קרקר פריך, עוגת תות חבית קרקר, ו גלידת קראמבל תות מקורמל וגרהם קרקר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה סוכר, אבקת אפייה, מלח ווניל וממשיכים להקציף עד שהלבנים יוצרים פסגות נוקשות.
מקפלים בעדינות קרקרים ופקאן לתערובת מרנג.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
כשמוכנים להגשה, מכסים לחלוטין פשטידה בתוספת מוקצפת, ואז מסדרים מעל פרוסות תות.