מאכלי קינמון תפוחים עם חמאת סוכר חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחים קינמון Popovers עם חמאת סוכר חום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 289 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, סוכר חום, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קפה תפוחים עם פירור סוכר חום קינמון, עוגת תפוחים / קינמון סוכר חום, ו עוגיות חמאה חומות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות גריז 10 (4-עוז) כוסות חרס custard עמיד, 10 עד 12 מאפין בגודל רגיל או כוסות popover-פאן עם חמאה. אם משתמשים בכוסות פודינג, לסדר על גיליון עוגיות.
לחמם כוסות בתנור רק לפני הוספת הבלילה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי פופובר למעט תפוחים רק עד חלקה. מערבבים תפוחים.
יוצקים הבלילה לתוך כוסות חמות, מילוי כמעט עד למעלה.
אופים 50 דקות. אין לפתוח דלת תנור במהלך האפייה.
לאחר 50 דקות, להסיר popovers מהתנור; לחתוך כמה חריצים בחלק העליון של כל אחד.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים חמאת סוכר חומה מרכיבים עד בשילוב טוב.
מיד להסיר popovers מכוסות.
מגישים חם עם חמאת סוכר חומה.