תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחים קינמון Popovers עם חמאת סוכר חום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 289 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, סוכר חום, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קפה תפוחים עם פירור סוכר חום קינמון, עוגת תפוחים / קינמון סוכר חום, ו עוגיות חמאה חומות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות גריז 10 (4-עוז) כוסות חרס custard עמיד, 10 עד 12 מאפין בגודל רגיל או כוסות popover-פאן עם חמאה. אם משתמשים בכוסות פודינג, לסדר על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לחמם כוסות בתנור רק לפני הוספת הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את כל מרכיבי פופובר למעט תפוחים רק עד חלקה. מערבבים תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים הבלילה לתוך כוסות חמות, מילוי כמעט עד למעלה.
5
אופים 50 דקות. אין לפתוח דלת תנור במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לאחר 50 דקות, להסיר popovers מהתנור; לחתוך כמה חריצים בחלק העליון של כל אחד.