מאמון (עוגות ספוג)
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה על 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך סוכר, שמנת של טרטר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: מאמון (עוגות ספוג), מאמון (עוגת ספוג פיליפינית), ו עוגות ספוג אננס-קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז 16 כוסות מאפין.
מערבבים את הקמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה גדולה. הפוך באר במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את השמן, חלמונים, קליפת תפוז מגוררת, תמצית וניל, מיץ תפוזים, ומים.
מערבבים היטב ביד עד חלקה ללא גושים.
מקציפים את חלבוני הביצה עם הקרם של אבנית עד קצף בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה. בהדרגה להוסיף את הסוכר 1/2 כוס, ממשיך להכות עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד. מקפלים את תערובת הקמח לתוך החלבונים ביצה.
יוצקים את הבלילה וכתוצאה מכך לתוך כוסות מאפין מוכן על 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.