מאפה אוכמניות אפרסקים
צריך קינוח צמחוני? סנדלר אפרסק אוכמניות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו אוכמניות, סוכר, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפה אפרסקים ואוכמניות, מאפה אוכמניות אפרסקים, ו מאפה אוכמניות אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
רול מאפה כדי להתאים צלחת אפייה סגלגל 2 ליטר. בקערה גדולה, לשלב אפרסקים אוכמניות.
מערבבים בקמח, סוכר, אגוז מוסקט, וניל וקוביות חמאה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה ומכסים עם מאפה. באמצעות מזלג, לחתוך בצק עודף וליצור קצה דקורטיבי על ידי הקשה על קוצים לאורך קצה המחבת ודחיפה למטה. עם סכין קילוף, לחתוך 3 פרוסות על גבי המאפה לפרוק.
מברשת על ביצה לשטוף ואבק עם סוכר.
אופים עד חום זהוב על גבי הקצוות מבעבעים, על 45 עד 50 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.