מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך אפרסק, אגוז מוסקט, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים, מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים, ו מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר, שיבולת השועל, קמח, אבקת אפייה, allspice, אגוז מוסקט ומלח כשר בקערה גדולה.
להוסיף את החמאה ולעבוד לתוך החומרים היבשים עד מרקם מתפורר נוצר. מקפלים פנימה את פרוסות האפרסק.
חמאה התחתון הצדדים של סיר 3 ליטר.
מוסיפים את התערובת לבישול האיטי ומבשלים נמוך במשך 3 עד 3 1/2 שעות.