מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך אפרסק, אגוז מוסקט, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים, מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים, ו מאפה אפרסקים איטי לבישול אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הסוכר, שיבולת השועל, קמח, אבקת אפייה, allspice, אגוז מוסקט ומלח כשר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
מלח כשר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
להוסיף את החמאה ולעבוד לתוך החומרים היבשים עד מרקם מתפורר נוצר. מקפלים פנימה את פרוסות האפרסק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אפרסק
3
חמאה התחתון הצדדים של סיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מוסיפים את התערובת לבישול האיטי ומבשלים נמוך במשך 3 עד 3 1/2 שעות.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר Zeltinger Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.