מאפה אפרסקים ואוכמניות
סנדלר אפרסק ואוכמניות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 315 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תערובת אפייה, אפרסקים, סוכר חום חזקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מתכונים דומים: מאפה אוכמניות אפרסקים, מאפה אוכמניות-אפרסק, ו מאפה אפרסקים ואוכמניות.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה; לחתוך במרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. תניח בצד.
מערבבים אפרסקים ואוכמניות בתבשיל 2 ליטר, ומפזרים 1/4 כוס סוכר באופן שווה על פירות. תערובת שיבולת שועל קרמבל שווה על פירות.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סנדלר הוא מבעבע. סנדלר מעולה עם פרוזן יוגורט, אם תרצה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתפים ערבה ריזלינג יבש. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![מרתפים ערבה ריזלינג יבש]()
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.