מאפה תפוז פשטידות בשר טחון
אם יש לך קמח חזק, ביצה, גרידה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 1%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). פשטידות בשר טחון מיני תפוז, פאי תפוזים, חמוציות ושקדים, ו פשטידות בשר טחון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
במעבד מזון, מזמז יחד את הקמח, הדובדבן סוכר וחמאה עד שהם יוצרים פירורים עדינים (או לשפשף עם האצבעות שלך). עם הלהבים פועלים, להוסיף את ההתלהבות, ואז 3 כפות מיץ תפוזים. תהליך במשך כמה שניות עד התערובת יוצרת גושים. אם אתה צריך, להוסיף כמה כפית נוספת מיץ תפוזים כדי להביא את המאפה יחד.
טיפ על משטח מקומח קל מאוד, ללוש בקצרה עד חלקה, ואז להירגע במקרר במשך 30 דקות או עד המשרד. המאפה יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה או קפוא עד 1 חודש.
קל אבק את משטח העבודה עם קמח, ולאחר מכן לגלגל את הבצק כ 1 עובי מטבע.
לגזור 12 x 8cm סיבובים עם חותך מחורץ ולחץ לתוך 12 חור ללא מקל bun פח. לגלגל מחדש את התוספות לאותו עובי ולחתום את 12 x 5cm סיבובים עבור צמרות. כף על 1 כף mincemeat לתוך כל בסיס ולחץ על צמרות.
מברשת את צמרות עם הביצה, ואז אופים במשך 15-20 דקות עד זהב פריך. מגניב במשך כמה דקות, ואז מנוף מתוך פחיות עם סכין שולחן מגניב על מתלה חוט. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע. חם בעדינות לשרת, מאובק עם סוכר מנופה, אם אתה רוצה.