מאפי גבינה כחולים ותפוחי אדמה
מאפי גבינה תפוחי אדמה וכחולים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא יספק כ 22 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינה, חמאה, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק גרגיר הנחלים עם גבינות כחולות ומאפי קשיו, בייקון מלוח ומאפים דניים עם גבינה כחולה, ו מאפים עלים אדומים, לבנים וכחולים שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו פירה לפי הוראות האריזה. מערבבים בגבינה כחולה והבא 3 מרכיבים.
בצל מטוגן בשמן חם במחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה 10 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שום טחון, ומטוגנים 2 דקות; מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה.
פתח 1 גיליון מאפה על משטח מקומח קלות; להתגלגל לכיכר 11-x 11-inch.
מורחים חצי תערובת תפוחי אדמה באופן שווה על גיליון מאפה, משאיר גבול 1 אינץ'.
להפשיל, אופנה ג ' לירול, יצירת יומן. חזור על הנוהל עם שאריות גיליון מאפה ותערובת תפוחי אדמה.
חותכים כל יומן לתוך 11 (1 אינץ ' עבה) פרוסות עם סכין משונן; מניחים פרוסות על גיליון אפייה מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.