מאפי דלעת ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל דלעת ומאפי שומר. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 110 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם נורה שומר, סלטה ריקוטה, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מאפים מלאים בדלעת, פטיאן ומאפי דלעת, ו דלעת שוקולד צ'יפס מאפים.
הוראות
קוצצים 1/2 כוס בריכות שומר ושמורה, ולאחר מכן להסיר גבעולים ואת השכבה החיצונית קשה מן הנורה. חצי נורה באח על חורים גדולים של פומפיה 4 צדדית.
חום 1/3 כוס שמן זית במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא עישון בצל sauté, ערבוב, עד התרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים דלעת ושומר מגורד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות גירוד כל חתיכות חומות, עד ירקות רכים, על 12 דקות. מערבבים ב bulgur ו צ ' ילה פתיתים ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים שברי שומר ונענע, ואז מסירים מחום ומכסים.
בואו לעמוד 15 דקות. מערבבים בגבינות ומתבלים במלח ופלפל שחור.
שמירה על הסדינים הנותרים מכוסה, מברשת 1 גיליון האביב רול בקלילות עם קצת שמן זעפרן ומניחים דל 2 כפות מילוי 1 אינץ ' מקצה הקרוב אליך. טופס מילוי לתוך יומן, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל צד. מקפלים את החלק התחתון של הסדין על מילוי, ואז לקפל בצדדים. רול רופף ממך כדי ליצור גליל, מברשת קצה העליון עם ביצה לבן, ולחץ לאטום. לכופף את הגליל לצורת פרסה. הפוך מאפים יותר באותו אופן.
מחממים מספיק זעפרן ושמני זית למדוד 3/4 אינץ 'במחבת כבדה 12 אינץ' מעל חום בינוני גבוה עד מדחום עמוק שומן רושם 350°f. מאפים מטגנים 2 או 3 בכל פעם, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
העברה עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהחזיר שמנים ל 350°f בין קבוצות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה.
בואו מגניב, וצינה, מכוסה. חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.