מאפים ממולאים תפוחי אדמה מתובלים: סמוסה
מאפים ממולאים בתפוחי אדמה מתובלים: Samosas עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 149 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סמוסה תפוחי אדמה מתובל, סמוסות ירקות מתובלות קלות, ו תירס מתובל וחומוסיות סמוסה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח והקמח בקערה בינונית או מעבד מזון. עם בלנדר מאפה, לשלב את החמאה עד פירורים נוצרו.
מוסיפים את המים כמה כפות בכל פעם, עד שאתה יכול ליצור כדור. ללוש את הבצק במשך כ 5 דקות.
תן לזה לנוח עוד 15 דקות. אתה יכול להכין את הבצק מראש לקרר אותו.
כדי להפוך את המילוי: מרתיחים את תפוחי האדמה עד במכרז.
אם באמצעות גזר טרי, קוצצים ומבשלים במים, כדי לכסות, בסיר קטן.
מוסיף את התירס ואפונה בקושי לבשל. להפריש להתקרר.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר, וצ' ילה ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את garam masala, כורכום, אבקת צ ' ילה, ומלח ומבשלים 2 דקות יותר.
בקערה לשלב את פירה תפוחי אדמה, תערובת בצל ותבלינים, גזר, אפונה, תירס, מיץ לימון וכוסברה קצוצה.
כדי להרכיב את samosas: לחלק את הבצק ל 9 כדורים בגודל שווה. על משטח מקומח, לגלגל כל כדור לתוך מעגל 5 אינץ'.
מברישים את צד straightedge עם קצת מים, מקפלים אותו לשניים, וליישר את שני הצדדים הישרים כך שהם חופפים כדי ליצור צורה קונוס. לסחוט את הקצוות יחד כדי להפוך את חותם הדוק.
מניחים כ 1 כף נדיבה של מילוי בתוך כל קונוס, משאיר את הקצה העליון נקי. להרטיב את החלק הפנימי העליון של החרוט ולחץ על הקצוות יחד כדי להפוך עוד חותם הדוק.
מניחים את הסמוסה על מגש עד מוכן לטגן. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
חום כ 3 אינץ ' של שמן צמחי בסיר עמוק. מטגנים כמה סמוסות בכל פעם, נזהרים לא לצופף אותם. כאשר צד אחד הופך חום זהוב, להפוך אותו לחום בצד השני.