מאפינס אוכמניות, לימון ותימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, כל כך לתת אוכמניות, לימון, מאפינס קורנית לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 356 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, טימין, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מאפינס קורנית אוכמניות, מאפינס אוכמניות לימון, ו מאפינס אוכמניות לימון ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית.
תוסיף חמאה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף חמאה עד בצורת גושים בגודל אפונה.
מוסיפים חלמון ביצה; מערבבים כדי להפיץ באופן שווה וליצור גושים לחים. (להתפורר צריך להידמות תערובת של חלוקי נחל וחול.) Chill לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מחממים תנור ל 163°. אם ביצוע מאפינס בגודל סטנדרטי, קו 16 1/3 כוס תבניות עם ספינות נייר.
לטאטא 1 כוס קמח לכל מטרה ואת 4 החומרים הבאים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה עד חיוור וקרם, על 2 דקות.
הוסף סוכר ולהמשיך להכות עד משולב היטב, 2-3 דקות יותר.
להקציף ביצים ווניל בקערה קטנה כדי להתמזג; בהדרגה להכות לתוך תערובת חמאה. המשך להכות עד אור ורך, 3-4 דקות.
שלב חלב חמאה וגרידת לימון בקערה קטנה; בהדרגה להכות לתוך תערובת חמאה.
להוסיף מרכיבים יבשים; להכות רק כדי להתמזג (לא overmix).
לזרוק אוכמניות ותימין עם 2 כפות קמח בקערה קטנה אחרת; לקפל לתוך הבלילה, בעדינות מוחץ פירות יער מעט כדי לשחרר כמה מיצים. כפית על 2/3 גביע הבלילה לתוך תבניות מאפין נייר גדול, או לחלק בין מחבתות מאפין מוכן. למעלה כל מאפין גדול עם 2 כפות להתפורר או כל מאפין קטן עם 1 כף מעוגלת להתפורר.
אופים עד צמרות הן חום זהוב ובוחן יוצא נקי כאשר מוכנס למרכז, על 50 דקות עבור מאפינס גדולים 40 דקות עבור מאפינס בגודל סטנדרטי.
בואו להתקרר במחבת לפחות 20 דקות, ולאחר מכן להעביר מאפינס למתלה חוט מגניב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן מאפינס מקורר אטום בטמפרטורת החדר.