קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה)

טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה)
טארט תפוחים צרפתי (טארט דה פומס א לה נורמנדה) יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 256 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם ברנדי תפוחים, קמח, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: טארט או פומס: לה פרנגיפן (טארט תפוחים צרפתי), מחזורי תפוחים צרפתיים (צ'אוסונס או פומס), ו טארט או אבריקוטים-טארט משמש צרפתי מזוגג עם שקדים.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד 1 1/3 כוסות קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החמאה, 1 חלמון ביצה ומים, ומערבבים עד שהתערובת יוצרת פירורים גדולים. אם הוא יבש מכדי ללחוץ חופן יחד, מערבבים פנימה עוד מים. לחץ על הבצק לכדור, ועטוף בניילון. משטחים מעט, ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות, או עד שהם יציבים. חלק זה יכול להיעשות עד שלושה ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
להכנת הפרנגיפן, שמנת יחד את החמאה ו 1/2 כוס סוכר בקערה בינונית עד שהיא בהירה ורכה. מערבבים בהדרגה את הביצה ואת יתרת החלמון בזה אחר זה. מערבבים פנימה את ברנדי התפוחים. מערבבים 2 כפות קמח לשקדים הטחונים, ואז מערבבים לבלילה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מרדדים את בצק המאפה לעיגול בגודל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. מקפלים באופן רופף לרבעים, ומרכז את הנקודה בתבנית טארט או פאי בגודל 10 אינץ'. לפתוח בצק, ולחץ לתוך התחתונה ומעלה את הצדדים. זין עם מזלג בכל רחבי, חליל את הקצוות. מחזירים מאפה למקרר לצינון עד שהוא יציב.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
5
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים תבנית אפייה בתוך התנור בזמן שהוא מתחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כף את הפרנגיפן למאפה המצונן, והתפשט לשכבה אחידה. מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית ספירלית חופפת. כל פרוסה צריכה להיות קצה אחד לחוץ לתוך הפרנגיפן עד שהוא נוגע בסיס מאפה, ולאחר מכן חופפים את הפרוסה הקודמת. התחל בקצה החיצוני ועבוד לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לשימור,לשימור,
8
מניחים את צלחת הפאי על גבי תבנית האפייה בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים 15 דקות, או עד שהמילוי מתחיל להשחים. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים עוד 10 דקות ואז מפזרים סוכר מעל החלק העליון של הטארט. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות, או עד שהסוכר מתקרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מצננים את הטארט על רשת. זמן קצר לפני ההגשה, לחמם את ג ' לי משמש.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
12
הוסף מעט מים במידת הצורך כדי להפוך אותו לעקביות נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
13
מברישים על הטארט לקבלת ברק נחמד.