מאפינס אוכמניות-מאייר לימון
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך אבקת אפייה, מיץ לימון מאייר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מאפינס אוכמניות מאייר לימון עם ציפוי פירור Streusel, Meyer Lemon and Blueber Bars, ו מאייר לחמניות לימון ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 ° F. מעיל את הכוסות של פח מאפין עם תרסיס אפייה nonstick או מברשת בנדיבות עם חמאה מומסת.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד), שמנת החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מערבבים את הביצה, קרם fraîche, גרידת לימון, ומיץ יחד בקערה קטנה עם מזלג או מקציף קטן.
מוסיפים לחמאה המוקרמת ומערבבים עד לשלב מלא, כ 2 דקות; הבלילה תופיע קצת גבשושי.
מוסיף את החומרים יבשים בשתי קבוצות, ערבוב גם לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ואת הקובץ המצורף ההנעה. השתמש מרית גומי כדי לקפל את האוכמניות כדי למנוע ריסוק אותם.
באמצעות כף גלידה או כף גדולה, לגרוף על 1/3 גביע הבלילה לתוך כל כוס מאפין. להרים את הפח מאפין ולהפיל אותו בחוזקה על משטח העבודה כמה פעמים כדי ליישר את הבלילה ולשחרר את כל כיסי אוויר.
מפזרים את החלק העליון של כל מאפין עם 1/4 כפית סוכר.
אופים במשך 13 דקות, ולאחר מכן לסובב את הפח מאפין ואופים במשך 13 דקות נוספות, או עד קיסם מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי. מגניב את המאפינס במחבת על מדף קירור במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת אותם.
אחסון: המאפינס ניתן לאחסן עד 2 ימים במיכל אטום או קפוא עד 2 חודשים שקיות מקפיא Ziploc.