קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

מאפינס בוקר טוב

מאפינס בוקר טוב
מאפינס בוקר טוב יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 245 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, נבט חיטה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מאפינס בוקר טוב, מאפינס בוקר טוב, ו מאפינס בוקר טוב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
עבור הבלילה מאפין: לנפות יחד את הקמח, סוכר מגורען ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מניחים את תערובת הקמח בקערת ערבוב. השתמש חותך מאפה לערבב את החמאה וקיצור.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מערבבים את המרמלדה, מיץ תפוזים וניל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ריבהריבה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את תערובת המרמלדה לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
יוצקים את הביצים לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים את כל החומרים יחד בעדינות, תוך שימוש בפחות מ -10 משיכות גדולות.
1
מערבבים את הסוכר מגורען, סוכר חום, חמאה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
למלא מחבתות מאפין עם הבלילה.
3
מפזרים 1 כפית גדושה של חומרי ציפוי על כל מאפין.
4
מפזרים 1/2 כפית נבט חיטה מעל עבור מחנק נוסף אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטהנבט חיטה
5
אופים עד הסוף, 20 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את המאפינס מן המחבת להתקרר על מתלה תיל. לאכול חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת

מרכיבים

2(חוֹרֶף)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2(חוֹרֶף)חמאה מומסתחמאה מומסת9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מגורען נדיבסוכר מגורען נדיב11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון11 קילו קישואים,אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרמלדה כתומה מתוקה (השתמש 2 כוסות אם אתה אוהב את טעם מרמלדה מריר, פחות אם אתה לא)מרמלדה כתומה מתוקה (השתמש 2 כוסות אם אתה אוהב את טעם מרמלדה מריר, פחות אם אתה לא)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס24ריבס, קצוץ טרי או קפואנבט חיטה, לפיזורנבט חיטה, לפיזור3ביצים שלמות, מכותביצים שלמות, מכות