מאפינס ג'ינג'ר לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס ג'ינג'ר לימון. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-494 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך לימון, אבקת אפייה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מאפינס ג'ינג'ר לימון, מאפינס ג'ינג'ר ולימון טריים, ו מאפינס אוכמניות, לימון וג'ינג'ר.
הוראות
מחממים תנור: התאימו את מתלה התנור לחלק האמצעי התחתון של התנור. מחממים תנור ל 375 ° F.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח ולהניח בצד.
לעשות להדביק עם גרידת לימון, ג ' ינג ' ר, סוכר: באמצעות מקלף ירקות, לקלף את גרידת לימון מלימון אחד גדול (למנוע את המלית הלבנה). קוצצים בגסות את ההתלהבות. אתה צריך כ 1/4 כוס של גרידת לימון קצוץ.
מוסיפים את ההתלהבות הזו, את הג ' ינג ' ר הקוביות הטריות, ואת 1/4 כוס הסוכר למעבד מזון. דופק עד צורות להדביק.
לנצח חמאה עם סוכר, להוסיף ביצים, ולאחר מכן להדביק זנגביל גרידה: בקערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר יחד, להכות עד רכות.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, מכות עד משולב אחרי כל אחד.
מקציפים את גרידת הלימון וממרח ג ' ינג ' ר.
החלופי הוספת מרכיבים יבשים עם יוגורט: לנצח במחצית אחת של החומרים יבשים עד רק incorporated. לנצח בשליש מהיוגורט. לנצח במחצית המרכיבים יבשים הנותרים. לנצח בשליש השני של היוגורט.
לנצח את שאר החומרים יבשים ולאחר מכן את היוגורט שנותר. שוב להיזהר לנצח עד רק incorporated. אל תכה יותר מדי.
מלא מאפין פח עם בצק: השתמש במחבת מאפין 12-מאפין סטנדרטי. מעיל כל כוס מאפין בקלילות עם שמן זית או קצת חמאה מומסת באמצעות מברשת מאפה. להפיץ את הבצק מאפין באופן שווה בין הכוסות.
אופים ב 191° עד מאפינס הם חום זהוב, על 25 עד 30 דקות. מבחן עם קיסם ארוך (אנו משתמשים שיפוד במבוק דק) כדי לוודא את מרכז המאפינס נעשים. הגדר על מתלה תיל להתקרר.
הפוך זיגוג: בעוד המאפינס הם קירור, בקערה, לטאטא יחד את אבקת סוכר ומיץ לימון עבור זיגוג.
הוסף עוד מיץ לימון במידת הצורך.
מאפינס מברשת עם זיגוג: בעוד המאפינס הם עדיין קצת חם, להשתמש במברשת מאפה לצחצח את הזיגוג על כל מאפין. המאפינס יספגו חלק מהזיגוג, אז אתה מוסיף זיגוג יותר לכל מאפין אם אתה רוצה.