קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

תבלין צלעות חזיר משופשפות עם חזרת מייפל זיגוג ובטטות בגריל מזוגג מייפל

תבלין צלעות חזיר משופשפות עם חזרת מייפל זיגוג ובטטות בגריל מזוגג מייפל
צלעות חזיר משופשפות בתבלין עם זיגוג מייפל חזרת ובטטות בגריל מזוגגות מייפל הוא מתכון ידידותי ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וידידותי ל-fodmap עם 4 מנות. תמורת $6.85 למנה, מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך חזרת, צ'ילה דה ארבול, של בובי פליי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב בתור אכילה יקרה לארבעה ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות מעושנות עם תבלינים עם עיסת מייפל-חזרת, צלעות חזיר בגריל עם זיגוג מייפל-חמוציות וצלעות חזיר בגריל עם זיגוג תפוח מייפל.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית.;
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.;
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה. שומרים 1/2 כוס מהזיגוג מייפל-חזרת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מברישים צלעות חזיר משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח. שפשפו כף אחת מהשפשוף על צד אחד של כל צלעות חזיר. בגריל, לשפשף כלפי מטה עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברישים כל קצוץ בחלק מהזיגוג של מייפל-חזרת והופכים. המשך לצלות במשך 3 עד 4 דקות לקבלת עשייה בינונית, להבריש עם חלק מהזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6
מוציאים את הצלעות למגש ומברישים בזיגוג השמור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
2 בטטות, מבושלות 3/4 מהדרך חריף מייפל זיגוג
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8
פורסים את תפוחי האדמה, לרוחב, לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
מברישים בזיגוג מייפל וצולים 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

118אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.צ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול11 קילו קישואים,2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן11 קילו קישואים,¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל יבשחרדל יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזרת מגוררת טריהחזרת מגוררת טריה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3226 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אורגנו יבשאורגנו יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי4מאמן פפ מסווג 200-נוכחיpork chops, 6 ounces each and 1-inch thickpork chops, 6 ounces each and 1-inch thick1צנצנתor of Bobby Flay's Dry Rub for Steak and Ribsor of Bobby Flay's Dry Rub for Steak and Ribs186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקspice rubspice rub

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.