קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס מאצ'ה

מאפינס מאצ'ה
מאפינס מאצ'ה הוא חלב חינם ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מאפינס מאצ'ה, מאפינס שקדים Matchan, ו מאצ'ה מאפינס בוקר או כיכר.

הוראות

1
מנפים יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, מאצ ' ה ואבקת סוכר לקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
קמח עוגהקמח עוגה
מאצ ' המאצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בקערה נפרדת, לטאטא את חלב הסויה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את סירופ המייפל ורוטב הסויה וממשיכים לטאטא ומשלבים אוויר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הוסף את שמן הירקות אם חלב הסויה שלך הוא לא במיוחד " עשיר."
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
סוימילקסוימילק
5
החזירו את תערובת הקמח. מקפלים אותו לתערובת חלב סויה בשתיים או שלוש קבוצות, ערבוב בעדינות לאחר כל תוספת לשלב. הבלילה המתקבלת צריכה להיות חלקה, עבה, ומעט קצף. שורה בודדת צורות cupcake freestanding, או 6-מאפין פח (אם זה יתאים הספינה שלך), עם נייר או לסכל ספינות ויוצקים ב 1/4 scant כוס הבלילה. הקש למטה לרמה הבלילה. אם אתה משתמש שעועית שחורה, במקום 6 או 7 שעועית על גבי הבלילה בכל כוס (המשקל של שעועית יגרום להם לשקוע).
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
סוימילקסוימילק
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים את הכוסות המלאות באוניית קיטור שטוחה, עם גג מוגן בד. הגדר את הספינה מעל חום גבוה. ברגע שאתה שומע את המים רותחים, להתאים את החום כדי לשמור על זרימה יציבה של קיטור. קיטור במשך 15 עד 20 דקות, או עד צמרות מאפינס לפצח לפצל וקיסם מוכנס לתוך מרכז של מאפין יוצא נקי. תמיד להסיר את המכסה בזהירות כדי למנוע את האדים לשרוף את היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
7
להעביר את המאפינס כדי מגניב. שמור את הנייר או לסכל ספינות במקום עד מוכן לאכול. המאפינס ישמור על טמפרטורת החדר עד 6 שעות; כדי לשמור אותם רך ולח, למקם אותם במיכל סגור או להחליק אותם לתוך שקית resealable. כדי לאחסן יותר זמן, לקרר עד 2 ימים. כדי לחמם מחדש לפני ההגשה, למקם את המאפינס במיקרוגל (להסיר לסכל ספינות תחילה) ו zap על גבוה במשך 10 שניות.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
הודפס מחדש באישור מ Kansha: חוגגים יפן טבעוני ולא צמחוני מסורות על ידי אליזבת Andoh. זכויות יוצרים © 2010 By Elizabeth Andoh; photographs copyright © 2010 by Leigh Beisch. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc. ניו יורק.אליזבת ' אנדו היא הרשות האמריקאית למטבח היפני. היא הפכה את יפן לביתה מאז 1967 ומחלקת את זמנה בין טוקיו לאוסקה, כשהיא מנהלת תוכנית קולינרית בשם "טעם התרבות". ספרה Washoku זכה ב-2006 בפרס IACP jane Grigson עבור מלגה מכובדת לכתיבת מזון והיה מועמד לפרס ג ' יימס בירד.