מאפינס עשבים איטלקיים
המתכון של מאפינס עשבי תיבול איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כ -35 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 178 קלוריות . מתאים ל-10 מנות. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 43 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה. עם ציון של 35% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מיני לחם עשבי תיבול איטלקי , מקלות לחם עשבים איטלקיים ומטבל עשבים וגבינה איטלקיים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הגבינה, הסוכר, התיבול האיטלקי, אבקת האפייה והמלח. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, החלב והשמן; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים.
ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר בשלושה רבעים.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
בקערה קטנה מערבבים את החמאה ואבקת השום.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.